Közélet

Kálmán Olga: Egyetlenegy kormányfő sem lesz a főnököm

Kálmán Olga a Facebook-oldalára feltöltött videóban jelentette be, hogy Egyenesen Budapestért lesz a kampánya szlogenje a budapesti önkormányzati választáson. A televíziós műsorvezető a DK színeiben indul.

Én nem pártokat képviselek, hanem pártokat is és mindenkit, aki nem tartozik egyetlen párthoz sem. Mert mi mindannyian alkotjuk ezt a várost. Budapest mostantól hallatni fogja a hangját. Ez egy önkormányzati választás lesz, nem kormányváltás, nem rendszerváltás, de őszintén remélem, hogy rendszerszintű változás

— fogalmazott Kálmán Olga hangsúlyozva: a budapestiek arról mondanak véleményt, hogy Tarlós István jól képviselte-e az érdekeiket, hogy rendben van-e a város, hogy elégedettek-e. Ő úgy gondolja, hogy Tarlós István nem végzett jó munkát és a budapestiek nem elégedettek.

Arról is beszélt, hogy őt nem fogja kötni a pártfegyelem, a megfelelési- és igazodási vágy.

Nekem egyetelenegy kormányfő sem lesz a főnököm, nem alá-fölé rendeltségi viszonyról van szó

— jelentette ki Kálmán Olga. Hozzátette: egészen biztosan harcolni kell majd, máskor pedig megegyezni a kormánnyal. Célja az, hogy ne vegyék el a budapestiek pénzét, hogy az elektromos járművek, a megújuló energia tért nyerjen és hogy a budapestiek pénzét senki és soha ne lophassa el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik