Közélet

Távozik az Echo TV-től Mészáros Lőrinc felesége

A Magyar Hang információi szerint menesztették az Echo TV vezetéséből Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdos feleségét, Mészárosné Kelemen Beatrixot.

A lap szerint a Hír TV tábláját leszedték a Szentendrei úti épületről. Úgy tudják, hogy a magazinműsorok egy részét néhány napig még a régi bázison veszik fel, aztán a televízió teljesen áttelepül az Echo Tv modernebb központjába.

A munkatársakkal péntek délelőttig hivatalosan semmit sem közöltek, ám a televízió dolgozói nagy létszámú leépítésre készülnek, azt valószínűsítik, hogy a régi kollégák döntő többségétől megválnak – írja a Magyar Hang.

Ahogyan korábban megírtuk: április 1-jétől megszűnik az Echo TV műsorszolgáltatása, a csatorna beolvad a Hír TV-be. Jelenleg még mindkét csatornát a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány működteti.

Az Echo TV honlapján megjelent tájékoztatás szerint Mészárosné Kelemen Beatrix és Vaszily Miklós átadják a stafétát a Hír TV menedzsmentjének. Mészárosné Kelemen Beatrix a Life TV és Ozone TV országos életmódcsatornák elnöki teendőit veszi át a közeljövőben, Vaszily Miklós – aki idén január óta a TV2 médiacsoportot vezeti – ezt követően kizárólag a kereskedelmi csatorna stratégiai irányítására koncentrál.

Kiemelt kép: Marjai János/24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik