Közélet

Bayer Zsoltékkal erősít a hódmezővásárhelyi rádió

Jövő héttől megújul a hódmezővásárhelyi központú Rádió7, ami Makón is Kisteleken is sugároz, írja a promenad.hu. Az egyik újdonság egy közéleti műsor lesz, amit szombat délelőttönként követhet majd a hallgatóság, a műsor állandó házigazdája pedig Jeszenszky Zsolt lesz.

Jeszenszky a műsorban olyan újságírókkal vitathatja majd meg a legfontosabb országos és helyi ügyeket, mint Bayer Zsolt, Gajdics Ottó vagy Apáti Bence.

A rádió hangja egyébként Rékasi Károly lesz.

A Rádió7 tavaly októberben került Bada JánosCsepreghy Nándor és Rákay Philip tulajdonába. Rákay korábban a Magyar Televízió vezérigazgató-helyettese volt, illetve Csepreghy Nándor az idén tavaszig Lázár János vezette Miniszterelnökségnek volt miniszterhelyettese és államtitkára.

Bada János pedig ügyvéd, aki Lázár gimnáziumi évfolyamtársa volt, majd kormányzati informatikával, a közszolgáltatási rendszerek szabályozásával és jogszabályi hátterével foglalkozott. Annak a hódmezővásárhelyi Batidai Vadászkastélyt működtető zrt.-nek tagja, amiben Lázár János is vett tulajdonrészt, aki hónapokig visszautasította, hogy köze lenne a több százmillió forintot érő vadászházhoz.

Kiemelt kép: MTI Fotó/Borbás Mátyás

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik