Közélet

Fidesz-szóvivő: Az ellenzék nyíltan a rendőrökre támad

Halász János megköszönte a rendőröknek, hogy türelmet tanúsítottak a Soros-szervezetek tüntetésein.

Magyarország Európa egyik legbiztonságosabb országa – jelentette ki a Fidesz parlamenti frakciójának szóvivője kedden debreceni sajtótájékoztatóján.

Halász János hangsúlyozta, ennek a biztonságnak a záloga az, hogy a rendvédelmi szervek kitűnően végzik munkájukat; nőtt az erkölcsi és anyagi elismertségük, minden segítséget megkapnak a kormánytól.

A balliberális kormányokkal ellentétben ma rend és biztonság van hazánkban – mondta a szóvivő, hozzátéve, „Gyurcsányék idején” – 2010 előtt – leépítették a rendvédelmi szerveket, több ezer rendőr hiányzott az országból, mivel sem erkölcsi, sem anyagi megbecsülést nem kaptak az érintettek.

A továbbiakban arról szólt, hogy az ellenzék nyíltan a rendőrökre támad, szándékosan és erőszakosan provokálja őket, ami elfogadhatatlan.

Halász János végezetül köszönetet mondott a rendőröknek a „Soros-szervezetek” és az ellenzék által szervezett tüntetéseken tanúsított türelmükért, valamint azért, hogy a tömeges bevándorlás kezdete óta védik határainkat és szavatolják az ország biztonságát. (MTI, fotó: MTI / Kovács Attila)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik