Közélet

Afganisztánt megjárt katona lőtt rá hitelezőire Kemecsén

Kedden megírtuk, rálőttek két középkorú férfira Kemecsén. H. Pált két hitelezője látogatta meg édesanyja házának udvarán, tartozásaikat próbálták behajtani. H. Pál rájuk fogta a puskát, de a taktakenézi és tiszavasvári férfi ezután sem távozott, mire a férfi meglőtte őket az udvaron.

A Bors úgy tudja, H. Pál korábban többször volt Afganisztánban, katonaként szolgált, nemrég tért haza. A lapnak a férfi egyik ismerőse azt mondta,

Palit nagyon nyugodt, fegyelmezett embernek ismertük, aki sosem bánna felelőtlenül a fegyverével, főleg nem lövöldözne ok nélkül. Biztos, hogy fenyegetve érezte magát, vagy az édesanyját féltette.

A lövések következtében a 45 éves és a 40 éves férfi is súlyos sérüléseket szenvedett. A rendőrök a bejelentést követően a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit a helyszínen elfogták és gyanúsítottként kihallgatták. Az ingatlan udvarán az elkövetéshez használt fegyvert megtalálták és lefoglalták. A nyomozók a gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatására.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik