Belföld

Rálőttek két középkorú férfira Kemecsén

Rálőttek két középkorú férfira Kemecsén hétfő este. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy nyíregyházi lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint H. Pál tegnap este a szülei Kemecse külterületén lévő házánál tartózkodott. Egy korábbi anyagi vita miatt az udvarra érkezett egy 45 éves taktakenézi és egy 40 éves tiszavasvári férfi, akik pénzt követeltek tőle. A férfi ezt követően fegyvert fogott rájuk, és felszólította őket arra, hogy hagyják el a területet.

A két férfi ennek nem tett eleget, ezért rájuk lőtt a sörétes vadászfegyverével. A lövések következtében a 45 éves és a 40 éves férfi is súlyos sérüléseket szenvedett.

A rendőrök a bejelentést követően a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit a helyszínen elfogták és gyanúsítottként kihallgatták. Az ingatlan udvarán az elkövetéshez használt fegyvert megtalálták és lefoglalták. A nyomozók a gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatására.

Fotó: illusztráció

Ajánlott videó