Közélet

Beindult a 2Rule: 14 ezerért már bárki megveheti Mészárosék mezét

Néhány napja a Szabad Pécs alapján írtunk arról, hogy Mészáros Lőrincék egyelőre nem tudnak akkora mennyiségben és olyan ütemezésben szállítani 2Rule-mezeket, amekkorára és ahogy a PMFC-nek szüksége lenne, ezért a klub utánpótláscsapatait januártól az olasz Macron sportszergyártó öltözteti.

Azonban úgy tűnik, végre eljött a várva várt nap, ugyanis a 2Rule bemutatkozása után közel fél évvel már megrendelhetőek a legújabb mezek, viszont jelenleg csak a Puskás, a Haladás és a Diósgyőr váltott Mészáros sportmárkájára, utóbbi webshopjában viszont még nyoma sincs az idei szereléseknek, írja az mfor.hu.

Fotó: pfla.hu

A Puskás honlapján azonban már ott vannak a felnőtt és gyerek mezek is, a korábbiakhoz képest némileg drágábban: a felnőtt mez ára 14 300 forint lett, miközben egy évvel ezelőtt a hazai mez ára 11 700, az idegenbeli mezé pedig 14 ezer forint volt.

Ezzel szemben a gyermek mezeket ellenben valamivel olcsóbbak, ezek 12 100 forintba kerülnek, miközben egy évvel ezelőtt 10 100 és 13 ezer forintért lehetett megvásárolni.

A Haladás webshopjában is elérhető az idei szezonra tervezett mez, itt Mészárosék meze 1,5-szer többe kerül, mint a tavalyi: a szurkolók 14 ezer forintért juthatnak a csapatuk mezéhez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik