Közélet

Azt hitte, ellopta a táskáját, majdnem agyonverte

Orizetben(1)(210x140).jpg (Array)
Orizetben(1)(210x140).jpg (Array)

Egy férfi életveszélyes sérülést okozott egy ismerősének tegnap Budapesten, miután azt hitte, a másik ellopta a táskáját. Az elkövetőt elfogták a rendőrök –  adta hírül a Police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2018. október 26-án érkezett bejelentés egy józsefvárosi egészségügyi intézményből, hogy a délutáni órákban egy férfi bántalmazásból eredő súlyos fejsérülésekkel jelentkezett orvosi ellátásra. Mint a tényfeltárás  során kiderült, a sértett néhány nappal korábban, egy erzsébetvárosi sörözőben ismerkedett meg egy Attila nevű férfivel. másnap Attila azzal hívta, hogy előző nap eltűnt a táskája, és szerinte a sértett vitte azt el.

Hogy tisztázzák a helyzetet, találkoztak, ekkor azonban Attila többször is megütötte a férfit.

Miután visszamentek a sörözőbe, kiderült, hogy a sértett ártetlen volt, erre a hírre Attila bocsánatot kért, majd mindketten hazamentek. A sértett miután hazament, rosszul lett és már csak a kórházban, az orvosi vizsgálatokat követően derült ki, hogy sérülése életveszélyes. A rendőrök a bejelentés után azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 34 éves fóti F. Attilát, akit a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai egy újpesti lakásban október 26-án este elfogtak.

(Forrás: Police.hu, fotó: (c) Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik