Közélet

A kétfarkúak tökéletes helyet találtak a rendőrség megkeresésének

Ahogy vasárnap megírtuk, Basky személyes adatait kéri a rendőrség a Kétfarkú Kutya Párttól.  A párt a VIII. kerületi rendőrkapitányságtól kapott levelet a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, amiben a következőt írja a rendőrség:

Hatóságomnál tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt előkészítő eljárás indult ismeretlen személy ellen, aki 2018.06.30. napon a Budapest, I. kerület Hattyú utca – Erőd utca kereszteződésében kb 25 nm területen az útfelületre egy zebrát ábrázoló mintát festett az aszfaltra.

Az internetes adatgyűjtés során megállapítást nyert, hogy a Magyar Kétfarkú Kutyapárt oldalán szerepel a kép, melyen aláírásképpen a “BASKY” valamint a megjegyzésben is látható: “Magyar Kétfarkú Kutyapárt Basky volt!” Kérném, hogy a “basky” nevű természetes személy adatait, elérhetőségeit hatóságom rendelkezésére bocsátani szíveskedjen.

A kétfarkúak erre csak annyit válaszoltak: „Basky kb .170 cm magas, sovány testalkatú, különös ismertetőjegye: nem ismerjük. Vagy lehet hogy ő az a csávó, akit múltkor hátulról láttunk, épp elmenni sörért, aztán nem jött vissza?”.

Majd hétfőn Facebook-oldalukon közzétették, mi történt a rendőrség megkeresésével:

Ha valakinek nem ugrana be egyből, segítünk:

Rekordáron kelt el, majd azonnal megsemmisítette magát egy Banksy-kép
Rögtön azután, hogy 1 millió dollárért elárverezték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik