Közélet
Budapest, 2018. április 7.
A Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Ludovika Campus új oktatóépülete a VIII. kerület Üllõi út 82-ben. 
MTVA/Bizományosi: Róka László 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítõje közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Kirúgták az egyetemről az erotikus videót forgató rendőrtisztet

Medvegy Gábor
Medvegy Gábor

újságíró. 2018. 10. 15. 17:52

Azután, hogy nyilvánosságra kerültek a történtek.

Hétfőn írta meg az Átlátszó, hogy a Nemzeti Közszolgálati Egyetem egyik oktatója erotikus hangvételű videót forgatott az intézmény hallgatóival. A portál szerint az egyetem még a nyár folyamán vizsgálta az ügyet, és figyelmeztetésben részesítette Angyal Miklós rendőr ezredest, a Krimináltaktikai és Metodikai Tanszék megbízott tanszékvezetőjét.

Hétfőn délután azonban – az ügy nyilvánosságra kerülését követően – az intézmény közleményt adott ki, amelyben azt írja: egy múlt héten érkezett bejelentés alapján ismét áttekintették a vizsgálat anyagát. Arra jutottak, hogy bár elismerik Angyal szakmai kvalitásait és oktatói, valamint tudományos tevékenységét, úgy ítélik meg, hogy a kisfilm összeegyeztethetetlen az egyetem szellemiségével, és súlyosan rombolja az intézmény megítélését.

Ennek fényében hétfőn kezdeményezték az országos rendőrfőkapitánynál, hogy szüntesse meg Angyal Miklós NKE-re vezénylését, vagyis oktatói tevékenységét az ezredes befejezte a közszolgálati egyetemen. (Fotó: MTVA bizományosi / Róka László)

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.