Közélet

Vádlottak padján a TV2 nagyágyúi

Az előzetes letartóztatásban lévő Czeglédy Csaba ültette oda őket.

A hvg.hu számol be arról a rágalmazási perről, amelyet Marsi Anikó, Gönczi Gábor, Andor Éva és a Tv2 hírigazgatója, Kökény-Szalai Vivien ellen indított Czeglédy Csaba. A Pesti Központi Kerületi Bíróságon csak a  hírigazgató nem jelent meg.

Czeglédy Csaba a sajtóperek mellett magánvádas eljárást kezdeményezett, büntetőfeljelentést tett rágalmazás, „hamis és valótlan tartalmú felvétel készítése és nyilvánosságra hozatala miatt” Kökény-Szalai Vivien és bűntársai ellen a TV2 lejárató riportjai miatt. A magánvádas eljárásban kedden volt az első meghallgatás.

Marsi Anikót, Andor Évát és Gönczi Gábort a bíróság tájékoztatta a jogaikról, majd feljelentettből valamennyien vádlottak lettek

– mondta Litresits András, Czeglédy Csaba ügyvédje. Az előzetes letartóztatásban lévő védencét Szegedről szállították a pesti bíróságra, ahol kitartott a magánvád mellett.

Czeglédy-ügy: helyreigazít a TV2, nem tudni, mennyi a panaszos
Régóta vár Czeglédy Csaba ügyvédje a válaszra, de nem árulják el neki, mennyire valósak azok meghatalmazások, amelyek alapján betámadták a szocialista politikust.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik