Közélet

Mészáros Lőrinccel reklámoznak egy balatoni nyaralót

Július végén derült ki, hogy Mészáros Lőrinc vagyonkezelőjének, az Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyrt. leányvállalata, az Appeninn BLT Kft. megvásárolta a balatonvilágosi Club Aligát. Az egykori pártüdülőt 2007-ben privatizálták, akkor került egy izraeli érdekeltségű PRO-MOT Hungária Kft. tulajdonába a területből 37 hektár, a maradék 10 hektár pedig ugyan az államnál maradt, de a PRO-MOT lett a vagyonkezelő.

A pártállam Bahamája volt, mostantól Mészáros Lőrincé
A Club Aliga területén egykor Rákosi és Kádár nyaralt. Bemutatjuk, hogy lett a tehénlegelőből az elvtársak titkos kis világa, majd romhalmaz.

Úgy tűnik, hogy Mészáros Lőrinc újabb vásárlására úgy tekintenek helyben, hogy az majd felnyomja az ingatlanárakat. Legalábbis erről tanúskodik az az ingatlanhirdetés, amelyet Ujhelyi István MSZP-s EP-képviselő tett ki a Facebook-oldalára. A hirdetést mi is megtaláltuk és valóban az áll benne, hogy

Mészáros Lőrinc cége megvette a Klub (sic!) Aligát, a felújítás/megújulás hamarosan elkezdődik, AMI VÁRHATÓAN MEGEMELI A KÖRNYÉK TELKEINEK ÁRÁT, tehát valóban egy jó befektetés!!!

Az eladásra kínált nyaraló közel van a Club Aligához, ahova a helyiek ingyen léphetnek be, van strand és ősfás park.

ingatlan.com

Kiemelt kép: MTI/Komka Péter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik