Közélet

Fidesz: Aki ellenzi a Stop Sorost, az Soros-bérenc

Ha az ellenzék nem támogatja a Stop Sorost, azzal azt bizonyítja, hogy Soros György zsoldjában áll – mondta Puskás Imre, a Fidesz szóvivője a közmédiának hétfőn. Úgy fogalmazott: a „Soros-hálózat” azért támadja a Stop Soros törvénycsomagot és az alkotmánymódosítást, mert be akarják telepíteni a bevándorlókat Európába, de a parlament előtt lévő akcióterv ezt megakadályozza.

Azzal kapcsolatban, hogy a törvénycsomag ellen tiltakoztak hétfőn civil szervezetek a Parlament előtt, Puskás megjegyezte: a Soros-hálózat nemcsak a Kossuth téri tüntetéssel, hanem minden rendelkezésére álló befolyással igyekszik elérni, hogy Magyarországot eltávolítsa a Soros-terv megvalósításának útjából. Szerinte Soros szövetségesei az Európai Unióban, az ENSZ-ben és a nemzetközi sajtóban is teljes erővel támadják a bevándorlásellenes magyar kormányt és a Fideszt.

Nekünk Magyarország az első, hazánkat nem hagyjuk cserben.

Puskás Imre reagált arra is, hogy Harangozó Tamás, az MSZP frakcióvezető-helyettese hétfőn közölte: a frakció jelenlegi formájában nem támogatja sem az alaptörvény-módosítást, sem a Stop Soros törvénycsomagot. A Fidesz szóvivője hangsúlyozta: a szocialisták – ahogyan az elmúlt években, úgy most sem akarják megvédeni Magyarországot és ismét támadják az illegális bevándorlást tiltó és az illegális migráció szervezését büntető törvénycsomagot.

Az ellenzéki pártok most is a Soros-terv megvalósításáért, Magyarország bevándorlóországgá tételéért dolgoznak. Ha ismét nem támogatják az akciótervet, azzal egyértelműen igazolják, hogy Soros zsoldjában állnak.

Puskás Imre reagált arra is, hogy Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselője arról beszélt: pártja arra kéri az Európai Uniót, hogy közvetlenül ossza el a Magyarországra érkező uniós forrásokat, és a folyamatból hagyja ki a magyar kormányt. A Fidesz szóvivője úgy fogalmazott: „felháborító Gyurcsányék nemzetellenes tevékenysége: a migránsokat behoznák, a magyarok pénzét pedig elvennék”. Mint mondta, ha a DK-n múlna, „Brüsszelre és a migránspárti Soros-hálózatra bíznák Magyarországot, teljesen feladnák a nemzeti szuverenitást, a nemzeti érdekeket és bevándorlóországgá tennék hazánkat”.

Stop Soros: mintha az ügyvédet büntetnék a védence helyett
Példátlan szigorral sújtaná a szigorított törvényjavaslat azokat, akik a kormány szerint elősegítik a jogellenes bevándorlást.

(MTI)

Kiemelt kép: MTI/Komka Péter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik