Közélet

Vezércsere a Magyar Telekomnál

Távozik a Magyar Telekom vezérigazgatói posztjáról Christopher Mattheisenközölte a cég. Mattheisen saját kezdeményezésre állt fel, július 1-jei hatállyal távozik, és a cég igazgatósága tegnap, vagyis április 23-án tartott ülésen meg is választotta utódját, derül ki a közleményből. Az új vezérigazgató Rékasi Tibor lesz.

Christopher Mattheisen 2006 decembere óta a Magyar Telekom vezérigazgatója, Igazgatóságának tagja és hosszú ideig elnöke is volt. Előtte négy évig a vezetékes üzletágért felelős vezérigazgató-helyettes volt. Korábban a Westel 900 marketing és értékesítési területét vezette a cég alapítását követő első három évben.

Rékasi Tibor 2017. január óta a Magyar Telekom lakossági szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese. Előtte, 2013. októbertől a Magyar Telekom vállalati szolgáltatások vezérigazgató-helyettese és a T-Systems Magyarország Zrt. (TSM) vezérigazgatója, 2012. októbertől 2013. szeptemberig a TSM értékesítési vezérigazgató-helyettese volt. A Magyar Telekom Csoporthoz 2008 szeptemberében csatlakozott a Társaság leányvállalata, az IQSYS Zrt. ügyvezető igazgatójaként.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik