Közélet

Védelmet kér a csengeri örökösnő

Interjút adott a Független Hírügynökségnek Szabó Gáborné, az állítólagos 1300 milliárdos örökös, aki évekig hitegette Kósa Lajost.

A Svájcban tartózkodó asszony az interjúban azt mondta, hogy még egyetlen idézést sem kapott sem ő, sem az ügyvédje, Helmeczy László. Szabóné szerint a rendőrség azzal, hogy egy olyan képet tett fel a honlapjára, amelyről levágták Kósát, törvénytelenséget követett el, ezért nemzetközi szervezetekhez fordulnak.

Magyar Nemzet: Brutális pénzeket bízott valaki Kósa Lajosra
Egy titokzatos közjegyzői okiratot hoztak nyilvánosságra, amely szerint a fideszes politikus 1300 milliárd forint értékben vásárolhatott a megbízója nevében a kötvénypiacon.

Szabó Gáborné beszélt arról, hogy állítólag rejtélyes telefonokat kap egy angliai számról. Az angol nagykövetség nevében hívják, hogy elkészült az útlevele és hol tudják elérni, de Szabóné szerint ő sosem igényelt útlevelet.

Most meg azt tudtam meg közvetve, hogy Kósa Lajosnak érdekében áll, hogy én ne tudjak semmit elrendezni másodikáig, jobban mondva addig, amíg a kormány meg nem alakul. Mégpedig azért, hogy ne legyen bizonyíték arra, hogy hazudott,

mondta Szabó Gáborné és hozzátette, hogy mindenre fel kell készülnie.

Kósa különben mindig azt mondta nekem, hogy ha kiderül, mennyi pénzem van, veszélybe kerülök, ezért ne is mondjam el senkinek, mennyi pénz fölött fogok rendelkezni.

Az asszony elmondta, hogy a lánya és az unokái Magyarországon vannak, és attól tart, hogy bajuk esik.

De én sem érzem magam biztonságban itt, külföldön sem. Bárki utána tud nézni, hogy hol tartózkodunk, és igen, félek. A történetben akadnak tisztességtelen emberek. És az már sok, hogy engem ennyire félelemben tartsanak,

ezért Szabó Gáborné védelmet fog kérni. Állítása szerint már hozzájutott a pénze egy részéhez, az első utalások április utolsó hetében fognak kezdődni.

Kiemelt kép: MTI/Czeglédi Zsolt

Ajánlott videó

Olvasói sztorik