Közélet

Törölték az Igenis, miniszterelnök úr előadását Alföldi főszereplésével Pécsen

Lemondtak egy Alföldi Róbert főszereplésével készült kormánykritikus darabot Pécsen, írja a Szabad Pécs Facebook-oldalán.  

Azt nem indokolták, miért marad el a Kodály Központba szervezett budapesti vendégelőadás, de a zalaegerszegi eset után bármi elképzelhető.

A hivatalos indoklás így hangzik:

Tisztelt Közönségünk!

A május 27-i Zsolnay Színház Igenis miniszterelnök úr! előadása elmarad, a jegyeket április 18-tól, szerdától visszaváltjuk. A pénztárakban vásárolt jegyek árát a Zsolnay Kulturális Negyed Látogatóközpontjában , valamint a Kodály Központban fizetjük vissza.

Az online vásárolt jegyeket a Jegymester Kft visszautalja a saját rendszerén keresztül a vásárlók részére, ezzel további tennivalójuk nincs.

Köszönjük megértésüket!

A „válságkomédia” két részben a Kultúrbrigád és az Átrium előadása.

Az Átrium Színház hivatalos indoklást nem kapott a Zsolnay Színháztól, ők is Facebookon szembesültünk ezzel a kiírással, illetve pénteken tapasztalták, hogy a jegyértékesítést leállították, minden értesítés nélkül. Az előadást leegyeztették, készültek rá, írták a Szabad Pécsnek, majd hozzátették: Értetlenül állnak az eljárás előtt és nagyon sajnálják.

Az ügyel kapcsolatban levélben kerestük Alföldi Róbert sajtósát és a Zsolnay Színházat is. A rendező sajtósa válaszolt, azt írta, ők is csak annyit tudnak, amennyit a közvélemény.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik