Közélet

Kiderült, mit tojik a húsvéti nyuszi Orbán Viktornak

Természetesen piros tojást. Azt is elmondta a Somogy TV-nek, mi lesz a fonyódi turizmussal, ha bejön a migráns.

Orbán Viktor zalai és somogyi turnéján szokás szerint interjút adott egy olyan helyen, ahol nem kaphat kellemetlen kérdéseket, ezúttal a Somogy TV-ben. Migránsozott, sorosozott, dicsérte a Fideszt, majd jött a fineszes fordulat, kiderült, hogy a sándortelepi Panoráma strandot is ellepheti a migráns, ha nem a Fidesz-KDNP nyer. Orbán ezt mondta:

A Balaton-parton sokan élnek a turizmusból, turizmus pedig ott van, ahol nyugalom, kiszámíthatóság, rendezettség és biztonság van, migránsokkal telerakott területeken nincs turizmus.

Kicsi dicsérte Móring József Attila KDNP-s parlamenti képviselőt, elmondta, milyen jó, hogy levették az adósságot a somogyi városok nyakából, emiatt Fonyód is fellélegezhetett.

Orbán tojásai

A miniszterelnök a húsvéti programjáról azt mondta: nagypénteken rádióinterjút ad, de alig várja, hogy szombaton sonkát főzzön, vasárnap pedig a családjával reggelizhessen. Hozzáfűzte, hétfőn locsolni megy, ennek során köszönti édesanyját, feleségét, lányait, lányunokáját, és 97 éves nagymamáját is, egyúttal „begyűjti a piros tojásokat” – idézi a miniszterelnököt az MTI.

Esernyős nyugdíjasok danolásztak Orbán Viktornak Kanizsán
A miniszterelnöknek egy billegő körzetet kellett volna a villámlátogatással megerősíteni. Másfél hét múlva kiderül, sikerült-e.

(Kiemelt kép: MTI Fotó/Koszticsák Szilárd)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik