Közélet
Budapest, 2016. november 10.
Kucsák László, a Fidesz képviselõje felszólal az oktatás szabályozására vonatkozó törvények módosításának vitájában az Országgyûlés plenáris ülésén 2016. november 10-én.
MTI Fotó: Kovács Attila

A fideszes képviselő azt hazudta, nem hívták meg a vitára

Kovács Márta
Kovács Márta

újságíró. 2018. 02. 21. 09:50

Korábban írtunk arról a fideszes képviselőről, akinek vagyonnyilatkozata szerint egy fillér megtakarítása sincs: ő Kucsák László, a Fidesz XVIII. kerületi országgyűlési képviselője. Kucsák 2010 óta képviselő, vagyonnyilatkozata szerint azonban egyáltalán nem rendelkezik megtakarítással, és egy családi házon, valamint egy tavaly használtan vett autóján kívül se értékpapírja, se befektetése, se cége, se értékes ingósága nincsen.

A képviselő kedden tett közzé egy videót Facebook-oldalán, azt írja, elsőként adta le a jelöltséghez szükséges ajánló aláírásokat a Helyi Választási Irodán: rekordidő alatt 1882 aláírást gyűjtött. A videó alatt egy hozzászóló afelől érdeklődött, hogy a képviselő miért nem ment el arra a hétfői fórumra, amin a képviselőjelöltek bemutathatták programjukat.

Kucsák erre azt válaszolta:

Egyszerű oka van. Gulyás Márton nem hívott meg. De ha nem szeretnék nagyon elvágólagos lenni, akkor is azt tudom mondani, hogy nem olyan utat választott, ahol eljutott volna hozzám meghívás. A mai reggelen fogadott az utcai postaládában egy összegyűrt “plakát” az eseményről. Sajnálom, hiszen én legalább munkáról tudtam volna beszámolni a kerületieknek.

Gulyás Márton alapította Közös Ország Mozgalom 17 egyéni választókerületben szervez képviselőjelölti vitákat, hogy segítsen eldönteni az ellenzéki pártoknak, hol, ki a legesélyesebb induló, azaz ki győzheti le a Fidesz támogatottját az április 8-i választáson. Hétfőn a XVIII. kerület jelöltjei vitáztak, a fideszes Kucsák László azonban nem vett részt a rendezvényen, ahogyan párttársai sem mentek el a korábbi vitára.

Gulyás Márton a 24.hu-nak elmondta, a fideszes képviselő nem mond igazat, meghívták a hétfői vitára. Mindezt az alábbi fotóval bizonyította:

A képviselő honlapján pedig látható, hogy valóban ez az email címe.

Kiemelt kép: MTI Fotó/Kovács Attila

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

GelÈnes, 2009. febru·r 5.
A gelÈnesi FlÛrika JÛzsef f·skamr·jukban felv·gja a NyÌrerdı Zrt. v·mosatyai telephelyÈrıl kapott f·t. A NyÌrerdı Zrt. 6000 kˆbmÈter t¸zelıt k¸lˆnÌt el szoci·lis cÈlra. GelÈnesen tÌz csal·d kapott 34 kˆbmÈter f·t, a havonta kiutalt 6-8000 forint lak·sfenntart·si t·mogat·s helyett. Ezen a tÈlen 16 ember halt meg kih˚lÈs miatt Szabolcs-Szatm·r-Bereg megyÈben.
MTI FotÛ: Bal·zs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.