Közélet

Újabb részletek derültek ki a győri verekedésről

Mint korábban megírtuk, hogy egy győri üzem telephelyén reggel szóváltásba keveredett, majd össze is verekedett két férfi. A helyszínre riasztott rendőrök megállapították, hogy – munkahelyi konfliktusuk miatt – a dulakodás közben az 54 éves férfi egy késsel megszúrta 43 éves vitapartnerét, majd ezt követően – eddig tisztázatlan körülmények között – kiesett az iroda ablakán és életét vesztette.

Az E.ON csütörtök délutáni tájékoztatása szerint a cég győri telephelyén történt az eset két munkatársuk között. Az áramszolgáltató minden segítséget megad a részletes hatósági kivizsgálásához. További információt a vizsgálat végéig nem közölnek. A vállalat a közleményben együttérzéséről biztosította az érintett családtagokat.

A győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvos igazgatója közölte, hogy hat órán át tartó életmentő műtéten esett át a 43 éves férfi, aki jelenleg is életveszélyes állapotban van, az intenzíven ápolják. Nyolc késszúrás érte, amelyek a tüdejét, a szívét és a mellkasi nagyereket roncsolták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik