Közélet

Végre Lázár Jánosnak is van rajongói oldala!

A kormányinfók élő márványszobra a weben is elérhető lett 2018-ra. Ha ezzel nem nyer a Fidesz áprilisban, akkor semmivel.

…én azért ragaszkodom ahhoz, hogy Hódmezővásárhelyen éljem az életemet, mert a hétköznapi valóság, az minden egyes pillanatban, amikor az ember kilép a kapun, szembejön vele.

Eljött végre a nap, amire igazi Lázár-rajongóként én is régóta vártam, honlapot kapott a Miniszterelnökség feje, az EMBER, maga Lázár János. Letisztult felületek jellemzik az oldalt, ahol az egykor még Orbán Viktor utódaként is emlegetett tárcavezető pózol megnyerő módon, slendruánságtól mentesen.

A fenti idézet a hitvallás menüpontból van, de Lázár önéletrajzát is megismerhetjük, felkerültek beszédei, interjúi, videói, fotók róla (kutyás is van!), a parlamenti és kormányinfós munkájának, szereplésének kivonatai, a környék választási-népszavazási eredményei (narancsszín körök jelzik a fideszes sikereket), a választókörzet interaktív térképe is.

Azonban fájóan hiányolhatja az egyszerű Lázár-rajongó, hogy nincsenek emléktárgyak, nem lehet lázáros bögrét, sapkát, pólót, kutyapórázt, törkölypálinkát vagy épp választási krumplicsomagot kapni. Úgy tudjuk, érdemes lesz így is követni az oldal alakulását, önteni fogják rá a szaftos tartalmakat. Még egyszer:

LazarJanos.hu.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik