Közélet

Rogán: Nem lefutott a választás, és különben is Soros

Nem mer még hátradőlni a kabinetminiszter, bár minden ellenzéki vezetőről megvan az elég rossz véleménye.

A baráti Echo TV vendége volt Rogán Antal kabinetminiszter, aki a Bayer Show-ba látogatott el – írja a Hvg.hu. Rogán a szokásos propagandát tolta az egyes csoportok vesztét olykor óhajtó Bayer Zsolt segítségével, beszélt Gyurcsány Ferenc külföldi bankszámlájáról és Szél Bernadettről igyekezett hazugságokat terjeszteni. Karácsony Gergelyről a következő véleménnyel volt az állami propaganda felelőse:

Ez a valóság ott van választási lehetőségként. Mielőtt valaki azt gondolná, hogy a választások lefutottak, mert az emberek látják, hogy mire volt képes a kormány az elmúlt nyolc évben és mi várható az ellenzéktől, én azt gondolom, a választások nem lefutottak. Ez az alternatíva ott van.

Kockáztatni nem szabad, az ellenzék győzelmével gyenge Magyarország jönne létre. Vona Gáborról azt mondta, vakarja a fejét látva a Jobbik-vezető fordulatait. Kicsit beszélt az iszlámról, aminek nem a léte a baj, csak hogy máshol “mindenkinek a saját fügefája alatt” kéne léteznie, nem itt. A propaganda kötelező eleme, Soros György következett:

Ki gondolta volna 20 esztendővel ezelőtt, hogy majd Soros György lesz az, aki támogatja, szervezi, finanszírozza, hogy iszlám bevándorlókat hozzanak be Európába? Gondoltad volna? Én a legkevésbé sem tételeztem volna föl Soros Györgyről, mégis ezt teszi.

(Kiemelt kép: MTI/Koszticsák Szilárd)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik