Közélet

Nógrádi professzor kezéből kapta ki a mikrofont Ferencváros őrangyala

Baranyi Krisztina, az Együtt politikusa arról kérdezte pár napja egy fórumon Nógrádi Györgyöt, miért különbözteti meg a kormány a különböző migránsokat, akik vagy a Közel-Keletről vagy Ukrajnából érkeznek. A hosszan felvezetett kérdésre Nógrádi György biztonságpolitikai és kormánykedvenc szakértő azt válaszolta:

Én nem megyek bele a magyar belpolba. Nekem állami állásom nincs, nem is akarok, nem is szeretnék állami állásba kerülni, baromi jól érzem magam az egyetemen.

Hozzátette, amit a magyar kormány migránsügyben tesz, azzal a magyar lakosság többsége egyetért. Baranyi ezután arról beszélt, magyar keresztény kivándorlók ezrei mentek el nyugatra. Ekkor már nagy hőbörgés tört ki a közönség soraiból, Nógrádi viszont válaszolni szeretett volna. Ám közbelépett Ferencváros őrangyala, Gyurákovics Andrea, aki kikapta a mikrofont Nógrádi kezéből, majd közölte, ez az este nem a belpolitikáról szól, hanem a migránskérdésről.

Hogyan fojtják bele a szót a kérdezőbe a fideszesek

Gyurákovics Andrea, a ferencvárosi Fidesz frakcióvezetője nem csak a sajtó képviselőivel erőszakoskodik.Attól sem riadt vissza, hogy Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő fórumán kivegye a mikrofont az előadó kezéből, nehogy kérdéseket tudjak feltenni a magyarok tömeges emigrációjáról.Mindezt egy olyan eseményen, amelyet a Ferencvárosi Úrhölgyek Polgári Egyesülete rendezett, melynek oszlopos tagja (Úrhölgye) – a közelmúltig elnöke – Gyurákovics AndreaAzt, ahogy a Hír TV munkatársát munkája közben lökdösi és inzultálja, itt nézhetitek meg:https://hirtv.hu/ahirtvhirei/lokdosodes-szemelyeskedes-valasz-helyett-menekulore-fogta-a-fideszes-bacskai-2442864Ezt a fideszes tempót kell eltüntetni örökre a magyar politikából.

Közzétette: Baranyi Krisztina – 2018. január 26.

Gyurákovics amúgy a ferencvárosi Fidesz frakcióvezetője, az eseményt szervező Ferencvárosi Úrhölgyek Polgári Egyesület (!) tagja, korábban elnöke volt. Onnan lehetett megjegyezni a nevét, hogy nemrég a Hír TV munkatársát lökdöste és inzultálta, amikor az Bácskai János fideszes kerületi polgármestertől kérdezett volna.

(Kiemelt kép: Facebook/ Baranyi Krisztina)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik