Közélet

Rúgással ártalmatlanította a kislány a pedofil nagybácsit

Bíróság elé állítanak egy hevesi férfit, aki a vád szerint molesztálta – pontosabban molesztálni próbálta –  unokahúgát. Ezúttal a Debreceni Ítélőtábla előtt kell felelnie, miután megfellebbezte az Egri Törvényszék tavaly őszi döntését, ahol öt és fél évet kapott szexuális erőszak kísérletéért.

2015 nyarától a testvére fiának kömlői házában lakott szívességi lakáshasználóként. A házban élt még a tulajdonos családja négy kiskorú gyermekkel, beleértve az akkor 10  éves kislányt is.  A vád szerint 2016 júniusában a nagybácsi pénzt ajánlott a gyereknek, hogy tartson vele lósóskát szedni, hogy aztán eladhassák azt. A kislány hosszasan győzködte anyját, hogy engedje el nagybátyjával. Amikor azonban a házhoz értek, a

vádlott bezárta a kaput, a sértettet bevitte a szobába és nemi vágyának felkeltése érdekében a kislányt magához szorította, simogatni, csókolgatni kezdte, A sértett tiltakozott, szabadulni akart. Végül a sértett sípcsonton rúgta a vádlottat és kirohant a házból, majd a bezárt kaput átugrotta és sírva hazaszaladt.

Az ügyben kedden tartják az első nyilvános ülést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik