Közélet csatatér

„Elegem van abból, hogy mindent visznek a NER-huszárok”

Más viszont azt nem érti, miért fúr mindent az ellenzék Pakstól a Budapest-Belgrád vasútvonalig. Videó a nagykanizsai csatatérkörzetből.

Csatatér-projektünk egyik választókörzetének, a zalai 3-asnak a szívébe, Nagykanizsára látogattunk, hogy adjunk a kampányoló politikusoknak egy kis kapaszkodót. Azt kérdeztük az utca emberétől, miből van elege, min változtatna szíve szerint, mi zavarja őket helyben és/vagy országosan.

A magyar Texas a Jobbik terepe, de a Fidesz így is vezet
Menekülnek a népek Nagykanizsáról és vidékéről, pedig ott a kivi is megterem. Csatatér-videó arról, miért vesézzük ki ezt a körzetet a választások előtt.

A videó tanulsága talán az, hogy nem feltétlen érzékeltük a Fidesz olyan kiugró támogatottságát, amit a Republikonnal közös felmérésünk mutatott pár hete. Bár az is igaz, hogy az öt közül épp ez volt az egyetlen olyan körzet, ahol a Fidesz támogatottsága nem érte el az 50 százalékot. Akadtak persze olyanok, akik szerint jó irányba megy az ország Orbán Viktor irányítása alatt, és az ellenzéket bírálta, de olyan is volt, akit a „NER-huszárok” gazdagodása keserített el. És persze helyi gondok is előkerültek, megy el a fiatalság, kevés a munkahely, rossz a közlekedés.

Olvasói sztorik