Közélet

Soros-disznó: összezár a Fidesz Pócs János mögött

Gulyás Gergely frakcióvezető is kitart amellett, hogy a képviselő nem is gondolt Soros Györgyre.

Nem lesz következménye a pártban annak, hogy Pócs János fideszes országgyűlési képviselő olyan fotót tett közzé a Facebookon, amelyen egy megperzselt disznó látható „Ő VOLT A SOROS!!!” felirattal. A politikus – biztos, ami biztos – még azt is a kép mellé írta, hogy „ott már egy disznóval kevesebb van”.

Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője keddi sajtótájékoztatóján mégis azt mondta: Pócs János egyértelművé tette, hogy a kép feltöltésekor semmilyen bántó szándék nem vezette. „Az a kampány, amely képviselőtársam ellen indult, az szándékosan félremagyarázza a kép tartalmát, és olyan jelentéstartalmat igyekszik rámagyarázni, amelyet a képviselő soha nem tulajdonított neki” – jelentette ki Gulyás az MTI tudósítása szerint.

Pócs korábban azt mondta: „rossz az, aki rosszra gondol”, „hányszor használjuk a mindennapi életben azt a fordulatot, hogy ki a soros valamiben”. Ennek ellenére ismert értelmiségiek kezdeményezésére petíció indult Pócs lemondatását követelve, leplezetlen antiszemita uszításnak minősítve a képet.

A jásziványiak az imént küldték ezt a fotót az erdélyi testvértelepülésükről. Ott már egy disznóval kevesebb van…😊Jó étvágyat!

Közzétette: Pócs János – 2017. december 8.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik