Közélet

Világbajnok vívón veszett össze a Fidesz és a Jobbik

Kovács Tamás kétszeres olimpiai bronzérmes, világbajnok kardvívó, korábbi szövetségi kapitány, MOB-sportigazgató, mesteredző bejelentette, hogy jövőre a Jobbik jelöltjeként indul a II. kerületben a parlamenti választáson. Kovács már tavasszal levelet írt Orbán Viktornak, jelezve, hogy bár 1994 óta a Fideszre szavazott, ezt nem teszi meg ismét, mert

Elfelejtette a Fidesz mint kereszténydemokrata párt Isten intelmeit tízparancsolatában, hogy: ne lopj, ne hazudj és mások becsületében kárt ne tégy, valamint mások tulajdonát ne kívánd!

A fideszes Deutsch Tamás korábbi sportminiszter, jelenlegi EP-képviselő, az olimpiai bizottság alelnöke, MTK elnöke Kovács jobbikos jelöltségének hírét úgy kommentálta: kardcsörtetés a szalonnácik mellett. Íme:

Kardcsörtetés a szalonnácik mellett.Előbb-utóbb mindenki hazatér. Szebb jövőt, Tamás.Ennyi.

Közzétette: Deutsch Tamás – 2017. december 1.

 

A Jobbik most közleményben reagált, szerintük Deutsch Tamás

egy olimpiai érmes versenyzőt olyan jelzővel illetett, mely minden jóérzésű ember számára elfogadhatatlan! Követeljük Deutsch Tamástól, hogy azonnal válljon meg minden, a sportéletben vállalt pozíciójától és gyűlöletkeltő megnyilatkozásáért azonnal kérjen bocsánatot az érintettől és az olimpiai mozgalomtól!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik