Belföld

A Jobbik jelöltje lesz a volt vívó kapitány

Kovács Tamás korábban Fidesz-szavazó volt, de azt mondja, csalódott a kormánypártban.

A Jobbik képviselőjelöltje lesz jövő tavasszal Kovács Tamás kétszeres olimpiai bronzérmes, világbajnok kardvívó, volt szövetségi kapitány és mesteredző. A sportoló ezt Facebook oldalán jelentette be.

Azt írta: korábban Fidesz-szavazó volt, de az elmúlt négy évben szerinte óriásit változott a kormánypárt morálja, és fokozta a társadalom megosztottságát. Személyes sérelmet is említ: azt, hogy a londoni olimpia előtt egy hónappal „a fideszes ejtőernyős szövetségi elnök” kirúgta a kard szövetségi kapitányi posztról, hatszoros olimpiai bajnok elhunyt édesapját pedig nem jelölte a Nemzetközi Vívó Szövetség Hírességek Csarnokába.

A Fideszt már megöregedett, elfásult, korrupt, diktatórikus, kirekesztő pártnak gondolja, közölte ugyanakkor, hogy „a néppártosodott Jobbik” választási programjával teljes mértékig egyetért. Azt írta, Vona Gábor, a Jobbik elnöke kereste meg a képviselőjelölti felkéréssel, amit „abszolút megtisztelőnek és elfogadhatónak” tart.

IGENT MONDTAM VONA GÁBOR ELNÖK ÚRNAK….!!!Vona Gábor úr, a Jobbik elnöke megkeresett azzal a felkéréssel, hogy a 2018. é…

Közzétette: Kovács Tamás Vívás – 2017. november 23.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik