Közélet

Új plakátkampányt indít a Jobbik

Vaskor Máté
Vaskor Máté

újságíró. 2017. 11. 16. 13:38

A Jobbik számít mindenkinek a tudására, aki nemcsak kormányváltást akar, de velük együtt kormányozni is akarja Magyarországot - ismertette a párt új plakátkampányának üzenetét Jakab Péter szóvivő csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.
Korábban a témában:

Az ellenzéki politikus azt mondta: amíg a Fidesz azon dolgozik, hogyan lehet leépíteni a jogállamiság kereteit, addig pártja kormányzásra készül és újabb országos plakátkampányt indít 1100 saját tulajdonú reklámeszközén – tudósít az MTI.

Hozzátette, azt már tudják, hogy a Fidesz és a baloldal milyen kormányzati teljesítményre képes; azt elszegényedés, elvándorlás és korrupció övezi.

A Jobbik történelmi felelősségének nevezte, hogy összefogja az ellenzéki szavazókat és szakmai alapokra helyezze a kormányzást.

A mérce a magyar szív, a józan ész és a tiszta kéz

– fogalmazta meg Jakab Péter, jelezve, a párt mellett álló szakértők – Varga-Damm Andrea, Steinmetz Ádám, Menyhárt Miklós – erre jelentenek garanciát.

A szóvivő értékelése szerint Vona Gábor az egyetlen miniszterelnök-jelölt, aki nem saját pártja, hanem minden magyar miniszterelnöke kíván lenni, ideológiáktól függetlenül.

Jakab Pétert faggatták párttársa, Apáti István korábbi, a zsidósággal kapcsolatban megfogalmazott kijelentéseiről is.

Azt felelte: ez a múlt kérdése, ők azonban már a jövő kérdéseivel kívánnak foglalkozni.

A magyar társadalmat nem 2011-es rádióadások érdekelik, hanem az, hogyan tudnak megélni a fizetésükből, itthon tartani gyermekeiket, kifizetni hiteleiket – sorolta.

A szóvivő visszautasította, hogy párttársa, Mirkóczki Ádám hazudott volna, amikor Simon Peresz volt izraeli elnök egy kijelentésével hozta összefüggésbe Apáti István nyilatkozatát. Mint mondta, irreleváns, hogy az egyik 2007-ben, a másik 2011-ben történt, ma is hivatkoznak például Gyurcsány Ferenc 2004-es kijelentésére, amikor a határon túli magyarokat megtagadta.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Egerszalók, 2016. szeptember 13.
Az Egerszalóki Gyógy- és Wellnessfürdő - Saliris Spa és Konferencia Hotel épülete a Forrás út 4. szám alatt. A vizet 1992-ben az Egészségügyi Minisztérium gyógyhatásúnak minősítette. Ennek jelentőségét felismerve épült a Saliris Resort gyógyszálloda. 
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.