Közélet

Beismerte a borsodnádasdi fiú, hogy megölte Csengét – részletek

Beismerő vallomást tett a borsodnádasdi lány megölésével gyanúsított fiatal. B. Roland beismerte: ő tette az eszméletlen fiatal lányt a vizes aknába. A brutális bűncselekmény részleteiről a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi helyettese rendkívüli sajtótájékoztatón számolt be kedd délután.

Mecser Tamás megerősítette, hogy az áldozatra egy vízzel teli aknában bukkantak rá meztelenül. A nyomozók ezután büntetőeljárást indítottak, így folytatták tovább az adatgyűjtést. Több tanút kihallgattak, majd hétfőn, a késő délutáni órákban gyanúsítottként hallgatták ki a 20 éves fiút.

Az eddigi adatok szerint

a fiatalok Borsodnádasd egyik erdős területén találkoztak, és beszélgetni kezdtek. A fiatal lány később öntudatlan állapotba került, ekkor a fiú egy vízzel telt aknába eresztette. Az elsődleges szakértői vélemények szerint a halálát fulladás okozta.

Az eset egyéb részleteit a további nyomozati cselekmények és szakértői vizsgálatok eredményei tisztázzák majd – tette hozzá Mecser Tamás. Az eddigi adatok szerint

a bűncselekmény nem szexuális indíttatásból történt.

A fiú őrizetbe került, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Ahogy arról beszámoltunk, a tinédzser eltűnését édesanyja jelentette vasárnap délután, ezután rendőrök, polgárőrök és tűzoltók indultak a keresésére. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság hétfő délelőtt arról tájékoztatott, hogy a holttestét éjfél előtt megtalálták Borsodnádasdon.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik