Közélet

Beköltöztetnék a gyerekek közé a zánkai táborvezetőt

A DK azt követeli, Hornyák Tibor mondja fel a luxusbérletet.

A 24.hu információja szerint a zánkai tábor ura (az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány (EKGYA) főtitkára, az Erzsébet Táborok Kft. ügyvezető igazgatója) egy napi 110 ezer forintért bérelhető monoszlói házból jár be irodájába. Oláh Lajos, a DK képviselője gyalázatos történetnek nevezi, hogy Hornyák Tibor úgy gondolja, csak egy monoszlói luxusvillából lehet irányítani a tábor munkáját.

Ez azt jelenti, hogy a mi pénzünkből ez az ember két hónap alatt 6 millió 600 ezer forintot költ a saját luxusára. Miközben megy a szöveg, hogy minden gyerek lakjon jól, Orbán főtanácsadója annyit tankol, hogy többször körbeutazhatná a Földet, és mégis egyre több az éhező gyermek. Most pedig a táboroztató emberről derül ki, hogy nem képes együtt lakni azokkal, akiket rá bíztak, inkább elképesztő luxusban üldögél, és szórja az adófizetők pénzét.

A Demokratikus Koalíció azt követeli, hogy Hornyák mondja fel a luxusbérletet és költözzön be a gyerekek közé a zánkai táborba, mert ez olcsóbb és tisztességes is lenne.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik