Közélet

Három pártrizsázás, ami mutatja, hogy valami tönkrement

Kommentár nélkül idemásoljuk három magyar párt három közleményét. Szenvedjenek önök is velünk!

MSZP

“A Fidesz az erőszak pártja

Míg Orbán Viktor a magyarok védelméről beszélt a tusványosi színpadon, szimpatizánsai a szeme láttára majdnem meglincseltek egy nőt: magyarok vertek magyart a véleménye miatt!

Orbán a folyamatos ellenségkereséssel, gyűlöletkeltéssel egyre erőszakosabbá hergeli híveit. A Nemzeti Választási Iroda és a Városliget után a fideszes agresszió már nem ismer határokat: idős és fiatal fideszes férfiak rángattak egy székely nőt.

Félelmetes, a legdurvább korokat idéző képeket láttunk egy földön összekuporodva fekvő, rettegő emberről. A Fidesz most nem kopaszokkal végeztette el a piszkos munkát: saját hívei váltak lincselő hordává. A történelem – Erdély történelme is – sokszor megmutatta már, mire képes az erőszakra fanatizáló cinikus politika. Orbán errefelé löki híveit. Ne hagyjuk, hogy erőszakba sodorja a magyarságot!

A határon túli józan magyarok nem válhatnak Orbánék erőszakos segédcsapataivá!

2018-ban mindenkinek, a határon túli magyar szavazópolgároknak is el kell döntenie, hogy az erőszak és a megosztás orbáni politikáját támogatják, vagy az igazság, egyenlőség, szolidaritás Botka László által meghirdetett hármasát.

Fidesz

“A magyarokra a veszélyt a baloldal jelenti – Reagálás az MSZP közleményére

Visszautasítjuk az MSZP képtelen vádaskodásait. A magyarokra a veszélyt a baloldal jelenti. Az MSZP 2006-ban békés megemlékezők szemét lövette ki az utcán, most pedig az MSZP és Botka László minden erejével azon van, hogy lebontsa a határvédő kerítést és bevándorlókkal árassza el Magyarországot.”

Jobbik

“Legalja: Közpénzből járat le gyerekeket a Fidesz-KDNP lakájmédiája

Újabb szintre süllyedt a Habony-Művek hazugsággyára: gyerekek privát “cseteléséből” kreálnak politikai ügyet. Mi lesz a köznyelvben csak prosti srácoknak nevezett Pestisracok következő leleplezése? Óvodás gyermekeket fognak megfigyelni, miről beszélgetnek a homokozóban, ha kiderül szüleikről, hogy Jobbik-szimpatizánsok? A közpénzből fenntartott és fideszes megrendelésekre dolgozó Pesti Srácok munkatársai jobban tennék, ha a klaviatúra értelmetlen nyomkodása helyett innának még egy kört az adófizetők pénzén kialakított budai kocsmájukban.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik