Közélet

Lázár vitázott és “csúnyán” beszélt

Lázár János Csanádpalotán járt lakossági fórumon, ahol inkább fagyizni vagy sörözni lett volna kedve, hiszen a jelenlévők “közfelkiáltással” adták a tudtára, ők már eldöntötték, kire szavaznak 2018-ban.

Aztán egy hölgy kérdőre vonta, a kancelláriaminisztert egy korábbi kijelentéséért, miszerint aki nem keres havi 220 ezer forintot, az lúzer – derül ki a Csípős.hu videójából. Lázár János nem emlékezett rá, hogy ilyet mondott volna, és ezt így tényleg nem is, hanem ezt (2011-ben):

Én soha nem szégyelltem, hogy mim van. Én dolgozok keményen. Én abban a miliőben nőttem föl, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét sem kell szégyellni. Az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije az annyit is ér. Azt gondolom, aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér. Ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem egyébként

A hölgyet nem győzte meg, és a videó rá a bizonyság, bizony belefojtotta a szót Lázár Jánosba. Ki is lépett kissé a komfortzónájából, szemenszedett hazugságról beszélt.


Aztán a szó Debreczeni István független jelöltre esett, aki 1024-ben fekete festékkel fújta le Lázár János plakátjait. Ő ugyan nem haragszik rá, de úgy fogalmazott, a bíróságon Debreczeni “összeszarta magát”. A Csípősnek Debreczeni István elmondta: valójában nem is volt tárgyalás, szembesítés volt, amire Lázár nem ment el, ő pedig a kiszabott büntetést kifizette.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik