Közélet

Rogán szomszédja szerint rajta keresztül akarnak üzenni a politikusnak

“Engem kizárólag arra használnak, hogy rajtam keresztül üssék Rogán miniszter urat”

– mondta a 168 Órának adott interjújában Csetényi Csaba, aki az utóbbi időszakban számos állami megrendelést nyert, például az ő cégei (Network 360 Kft., Affiliate Kft.) vitték a kvótaellenes népszavazási és a menekültellenes kampányt, valamint a kormány reformjairől, a paksi bővítésről és az államkötvények vásárlásáról szóló plakátkampányt is.

Csetényi Csaba, akinek Rogán Antal mellett van lakása a budapesti Pasa Parkban, úgy véli, hogy az ő támadása a politikai harc része, de azt nem tudja megmondani, hogy kik Rogán politikai ellenfelei. Az üzletember tagadja, hogy a kormánytól kapott megbízásoknak köze lenne a személyes kapcsolatokhoz, és azt is, hogy Rogánnal beszélnének a megbízásokról.

Már nem menő Rogán szomszédja az államnál
Elszámolási vita állhat a háttérben.

Ugyan az elmúlt hónapokban néhány tendert elveszítettek, de ez nem azért van, mert kiestek volna a pikszisből, hanem a versenytársak új árazási politikát találtak ki. Nem gondolja, hogy Rogánt büntetnék és hogy közvetve ez rá és a cégeire is hatással lenne:

A miniszter urat a szomszédsággal és a mögé képzelt kapcsolattal a médián keresztül támadják. Mi köze ennek a mi sikerességünkhöz?

Csetényi szerint nem változtatott az életstílusán az, hogy tavaly 700 millió forint osztalékot vett ki a cégéből, egy 18 éves BMW-vel jár.

Egy megbízó olyan közegben szeret beszélni, ahol üzenetét nagy eséllyel meghallgatják,

ezzel magyarázta azt, hogy a cégei miért nem hirdetnek Simicska Lajos médiumaiban. Azt állítja, a keresztolvasottság megszűnt, mindenki azt olvassa, amellyel egyetért.

Az üzletember szerint a CEU-törvény “bürokratikus, papírtologató lépés”, amellyel Soros Györgyöt nem lehet megakasztani és úgy véli, ez az ügy egészen másról szól, azt azonban nem árulta el, hogy mire gondol.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik