Közélet

Minden ember rémálma, amit ez a gyáli férfi csinált a védtelen nővel

A fiatal férfi berángatta a kocsijába, majd kést és fegyvert tartott a nőre.

Önbíráskodás bűntett és személyi szabadság megsértése gyanúja miatt folytat eljárást a Dabasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya A. Géza 25 éves gyáli lakos ellen, akit egy egészen elképesztő ámokfutás után kapcsoltak le a rendőrök.

A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított kapcsolata 2017 januárjában romlott meg sértettel, vita alakult ki közöttük egy eladott ingatlanért kapott pénz miatt is, amely jelentős részét a 25 éves férfi még januárban – gyáli házukban – elvett a nőtől, majd a helyszínről távozott. Néhány óra múlva visszament az ingatlanba és ismét fenyegetni kezdte a sértettet, valamint annak édesanyját is.

Ezt követően a férfi február közepén az esti órákban Gyál külterületén ment oda a sértetthez, aki egy ismerősével beszélgetett. A. Géza kiabálni kezdett velük, majd a nő társaságában lévő személyt ököllel megütötte és többször megrúgta. A nőt megfenyegette, arcon ütötte, majd ráparancsolt, hogy üljön be a gyanúsított autójába. Ezt követően elindultak és közben a férfi tovább kiabált a sértettel. Néhány perc elteltével feltehetőn egy fegyvert tartott a nő halántékához, majd egy kést vett elő, így fenyegetőzött tovább. Az autóban a nőt többször megütötte és nem engedte, hogy az kiszálljon a járműből. A 25 éves férfi több óra eltelte után kitette a nőt a kocsiból, majd elhajtott.

A férfit a Terrorelhárítási Központ segítségével fogták el pénteken Budapesten. A. Gézát előállították a Dabasi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. Az illetékes bíróság vasárnap elrendelte a férfi előzetes letartóztatását.

Police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik