Közélet

Itt a Kétfarkúak meghekkelt Magyar Időkje

Megjelent a Magyar Kétfarkú Kutya Párt kamu kiadványa, a Napi Idők. A Magyar Időket parodizáló lapban egy elképzelt valóságról írnak 2024-ből, amikor dübörög a budapesti olimpia.

kepernyofoto-2017-02-09-18-08-15

Sokan várták az újság megjelenését, a Magyar Idők perli az MKKP-t, mert a 15 ezres példányszámú Napi Idők nagyon hasonlít a kormánypárti újságra, a rendőrök pedig szombaton be is néztek a párt irodájába, ahol a kiadványokat tartották.

A 8 oldalas újság még csak most tűnik teljesen hihetetlennek, 2024 még messze van. A címlapon arról írnak, hogy:

  • Túl nehezek voltak az olimpiai létesítmények, elsüllyedt Csepel
  • Orbán Viktor: Nem lesz vége az olimpiának
  • Magyarország vezeti az éremtáblázatot
  • Az ellenzék áll az ufótámadások mögött
  • Nem zavarja a forgalmat a stadion, ami véletlenül a Rákóczi út közepére épült

kepernyofoto-2017-02-09-18-08-53

Belül pedig kiderül például az is, hogy Soros György állt a 400 méteres férfi hátúszás győztese mögött, mert az üzletember éremátadás közben besétált a dobogó mögé és csak az arra járó kopaszok utasítására állt arrébb.

A hármas metró is jól vizsgázott, ugyanis „jó döntésnek bizonyult, hogy a Fővárosi Önkormányzat költséghatékonysági szempontok miatt elhalasztotta a 3-as metró felújítását. A metró alagútjai így exkluzív helyszínt biztosíthatnak az úszóversenyek megrendezéséhez. Az alagutakat ugyan nem sikerült teljes mértékben áramtalanítani az olimpia kezdetére, sokszor még ráznak, de ez csak még érdekesebbé és jóval látványosabbá teszi a versenyeket. Az úszószámok selejtezői a szénjegyek felmutatása esetén 20 százalék kedvezménnyel látogathatók.”

kepernyofoto-2017-02-09-18-13-37

Természetesen Orbán Viktor is megszólal a lapban:

Kedves Barátaim! Az éjjel soha nem érhet véget” – kezdte beszédét a jól ismert slágerrel a miniszterelnök úr. “Magyarország a nagy sikerre való tekintettel nem fogja abbahagyni az olimpiát egy hónap után: mostantól folyamatosan olimpiát rendezünk. Magyarországon permanens olimpia van és lesz.”

Mindez indokolatlanná teszi az olimpiai láng továbbadását, ezért örökre megtartjuk. A pestszentlőrinci Olimpia presszó tulajdonosa már be is jelentkezett érte: ígérete szerint az ereklye díszhelyre kerülne üzletükben, és különleges italakciókat is biztosítanának az emiatt odalátogató turistáknak.

Széles Gábor is üdvözölte a bejelentést, blogjában azt írta, hogy az olimpiai év számjegyeinek összeadása is egyértelműen végtelen olimpiát ígér. Az olimpia költségeinek finanszírozásából a lakosság is szeretné kivenni a részét. Több civil szervezet, köztük a CÖF, a CÖF és a CÖF is arra kérte a kormányt, csökkentse 5 százalékkal a kiosztott kenyérjegyek mennyiségét

Külpolitikai hír is van a lapban, e szerint egy elhajított gerely találta el Donald Trumpot, végzett is vele. A dobással megdőlt a világrekord. Orbán a részvétét fejezte ki, a Honvédelmi Minisztérium szerint nincs összefüggés a tragikus események és a magyar határnál tapasztalható amerikai csapatmozgások között.

Az MKKP-ról nemrég írtuk meg, hogy nemzetközi díjra jelölték őket, és az olimpiaellenes aláírásgyűjtésbe is beszálltak, standolnak és plakátolnak is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik