Közélet

Azt hitték, hogy ők az élet császárai, de nagyon megszívták a hajdúsámsoni drogdílerek

A rendőrök egy tucatnyi terjesztőt és fogyasztók csíptek nyakon.

A debreceni nyomozók derítették ki, hogy több férfi bódító hatású anyagot árul Hajdúsámsonban, főleg helyi fiataloknak. A gyanú szerint S. Norbert szerezte be a kábítószert, amit a rendelkezésre álló adatok szerint négy társával közösen értékesített.

A rendőrök szombaton otthonaikban ütöttek rajta az öt hajdúsámsoni lakoson. A nyomozók 12 helyszínen tartottak házkutatást, ezek eredményeként több gramm kábítószergyanús fehér port és zöld növényi származékot foglaltak le.

A 24 éves S. Zsoltot, a 24 éves H. Márkót, a 22 éves S. Norbertet, a 20 éves H. Zsoltot és a 19 éves B. Dávidot a rendőrök előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. Ellenük új pszichoaktív anyaggal visszaélés gyanúja miatt – szakértő bevonásával – folytatnak büntetőeljárást, amelyben további nyomozati cselekmények várhatóak.

A rendőrök aznap további nyolc helyi férfit is előállítottak a Debreceni Rendőrkapitányságra, akiket a fogyasztással összefüggésben tanúként hallgattak ki.

Police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik