Közélet

Felajánlotta Orbánnak, hogy menjen a Fradiba focizni – Torgyán 10 legjobb mondata

Meghalt Torgyán József, akinek élete nem volt balhéktól mentes. Ennek egyik oka, hogy Torgyán nagyon szeretett beszélni -ezt ebben a 24.hu-nak adott interjújában is érezhetjük -, így sok emlékezetes mondata volt.

1.

Ezen egy módon lehetne segíteni – elmondottuk már nem egyszer, nem kétszer -, mondjon le Horn Gyula és a kormánya, és a következő kormány, a kisgazda kormány megmutatja, hogy kell egy országot felemelni.

2.

A kisgazdaprogramot kell megvalósítani, a kisgazdaprogram viszont a kisgazdapárt nélkül olyan lenne, mint a vőlegény egy megfelelő szerszám nélkül, és hát így ez a kormány nem érne semmit.

3.

Nagy disznósághoz nagy erő kell.

4.

Ha négy törpe összeáll és nászba borul, abból nem születik óriás.

5.

Felajánlottam Orbán Viktornak, hogy jöjjön a Fradiba focizni, de visszautasította, mert a Felcsút nem adta ki

6.

Ma még sziklaszilárdan kell állnia a magyar politikai élet bolsevista restaurációtól

7.

Ügyvédet perrel, szépasszonyt kemény szerszámmal megijeszteni nem lehet.

8.

Én megkérdeztem a mi frakciónk állatorvosait, hogy létezik-e a sertéseknél a kergemarha kórhoz hasonló betegség – válaszolta a MIÉP-es képviselőnek Torgyán József, hozzátéve: úgy tudja, van ilyen kór, de ha nem fertőzte meg Lentner Csabát, akkor ne foglalkozzon a továbbiakban a holland sertések betelepítésének ügyével.

9.

A lovas turizmus Magyarország lehetőségeinek egyike. Hallottam már olyan véleményt is, hogy nekünk a ló olyan lehetne, mint Svájcnak a hó.

10.

Meg akartak mérgezni baracklekváros palacsintával!

(Életéről galériánkat itt nézheti meg.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik