Közélet

Rejtély, hogy hol szilveszterezik Orbán Viktor

A Bors vezető politikusokat kérdezett meg arról, hogy hol és hogyan lépnek át 2017-be, illetve hogy milyen fogadalamakat tesznek az új évre.

  • Szél Bernadett, az LMP társelnöke egyáltalán nem fogyaszt alkoholt, “gyerekbólét” és vegetáriánus ételeket készít szilveszterre. Az ünnepet családtagokkal és baráti körével tölti, az új évben igyekszik minél több alapanyagot megtermelni kiskertjében.
  • Feleségével, kettesben ünnepli a szilvesztert Vona Gábor, a Jobbik elnöke. A barátokkal közös va­csorát korábbi napon tartják. Szilveszterkor kis szendvicseket csipegetnek, újévkor pedig olaszos, paradicsomos húsgombócot készít az óévben komolyan karaktergyilkolt politikus.
  • Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke egy pesti lagziban táncol át 2017-be feleségével. Két fogadalmat is tesz: egyrészt újra elkezd sportolni, másrészt újra le akar szokni a dohányzásról.
  • Családjával, otthon ünnepel Mesterházy Attila MSZP-s politikus. Filmet néznek, illetve a gyerekek karácsonyra kapott ajándékaival játszanak. Éjfélkor gyerekpezsgővel koccintanak, majd a gyerekek kivételesen ad­dig maradhatnak fenn, ameddig szeretnének – derül ki a cikkből.
  • A Bors hiába kérdezte, hogy hol tölti a szilvesztert Orbán Viktor miniszterelnök, sem hivatalától, sem egyetlen fideszes képviselőtől sem kaptak választ.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik