Közélet

Rogánék csak kávézgattak a minisztérium szerint

A miniszter korábban még azt is tagadta, hogy szorosabb kapcsolata lenne a bizalmasaként számon tartott Kertész Balázzsal.

Terjedelmes tényfeltáró anyagot közölt pénteken az Index Rogán Antal és egyik bizalmasa, Kertész Balázs ügyeiről, amit mi is összefoglaltunk röviden. A cikkben videós bizonyíték is szerepel arra nézve, hogy Rogán, Kertész és Habony Árpád rendszeresen találkoznak Kertész Aulich utcai irodájában.

Az Index korábbi megkeresésére Rogán Antal tagadta, hogy szoros kapcsolatban állna Kertész Balázzsal, Kertész pedig nem is reagált a portál kérdésére. Ő csak a cikk megjelenése után írt, és perrel fenyegetőzött, mert szerinte az írás valótlan tényállításokat tartalmaz, különösen az irodájában járt személyekkel és az ott elhangzottakkal kapcsolatban.

A Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda pedig péntek este már azt állította, hogy a miniszter csak kávézni ugrott fel régi ismerőséhez.

Semmi problémát nem látunk abban, hogy egy régi ismerőshöz miniszter úr időnként felugrik egy kávéra. Az viszont érdekes, hogy ezen magánprogramok szinte mindegyikén jelen van az Index videósa, ami felveti a tiltott megfigyelés gyanúját

– írták.

Reagáltak arra is, hogy a cikk szerint a Rogán Antal által feltalálóként jegyzett szabadalmi jogosultságot Kertész Balázs felesége cégének adták el. Azt írták,

a találmány hasznosításáról a feltalálótársak döntöttek.

(Index)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik