Közélet

Kamera rögzítette az erőszakolót, ahogy egy bárból viszi ki eszméletlen áldozatát

A férfi szólt a pultosnak, hogy ne aggódjon a nő miatt, majd ő vigyáz rá, jól ismeri. Ezután kivitte a helyről és megerőszakolta áldozatát.

A brazil Rafael Tiso 13 évet kapott a nemi erőszakért, amit Dublinban követett el még januárban. Az erőszak után a nőt otthagyta a saját vérében fekve, majd visszament a helyre, ahol további két órán át szórakozott. A vizsgálatok kimutatták, hogy a nő drogok és alkohol hatása alatt állt, valószínűleg emiatt volt ennyire magatehetetlen a támadás idején. Az erőszak 40 percen át tartott, az áldozat számos belső sérülést szenvedett. A földön fekve, széttárt lábakkal találtak rá egy hatalmas vértócsa közepén. Annyira súlyos állapotba került, hogy sajnos meddő lett az eset után.

Támadója, Tiso egyébként még hat másik nőt is megkörnyékezett azon az estén, de egy idő után kirakták a biztonsági őrök a helyről. Mióta börtönben van, már kétszer is megtámadták rabtársai. Szabadulása után azonnal el kell majd hagynia az országot.

“Január 18-án valami borzalmas dolog történt velem. Olyan rá visszagondolni, mintha egy horrorfilmet néznék. Csak elmentem szórakozni a barátaimmal, és majdnem belehaltam. Már nem vagyok boldog, napról napra élek” – nyilatkozta az áldozat.

Daily Mail

Ajánlott videó

Olvasói sztorik