Közélet

Már többször elítélték az erőszakolót, de újra megtámadott egy kislányt

Az erőszakolót már korábban elítélték gyermekmolesztálás miatt, de újra elrabolt egy gyermeket, majd megerőszakolta és megkötözve egy sötét alagútban hagyta.

Anthony Pittet most két rendbeli gyermek ellen elkövetett szexuális erőszakkal vádolják, ami tovább súlyosbítja a rá korábban kiszabott büntetést. Először 1999-ben került börtönbe nemi erőszak miatt, de a mostani eset újabb 16 évet adott  az idejéhez. A férfi feltételesen volt szabadlábon eddig. A tárgyaláson állította, hogy nem követett el erőszakot, mert áldozatai beleegyeztek, hogy lefeküdjenek vele, de ez természetesen nem igaz.

Első áldozatát becsábította barlangba, ahol 19 órán át kínozta. Második áldozatát is hasonló módon rabolta el, akinek eltűnését az édesanya jelentette be a rendőrségen. A lányt kikötözve találták meg egy elhagyatott alagútban. Egy harmadik fiatalt is megtámadott. Hátulról elkapta és berángatta a közeli bokrokba, majd kegyetlen módon megerőszakolta, és megfenyegette, hogy megöli, ha szól a rendőrségnek.

Pitt 2014-ben ismerte el tetteit, de azt állítja, a lányok beleegyeztek az együttlétekbe, mivel nem szóltak semmit közben.

Daily Mail

Ajánlott videó

Olvasói sztorik