Közélet

Mészáros tagadja, hogy köze lenne a Népszabadsághoz

A felcsúti polgármester azt mondta, nem nagyon szeretné már bővíteni a cégbirodalmát, így is nagyon sok mindennel foglalkozik.

Tagadta a Borsnak a felcsúti polgármester, hogy köze lenne a Népszabadság kiadójának megvásárlásához. Mészáros Lőrinc azt mondta: nincs egyetlen Opimus-részvénye sem, és bizalmasa, Csík Zoltán exrendőr sem tölt be semmilyen tisztséget az Opimus egyik cégében.

Mészárost most is megkérdezték, érez-e motivációt arra, hogy megvesse lábát a médiapiacon.

Nézze, ezt elmondtam a Hír Tv-nek is. Az ember életében nincs semmi kizárva. Nem tudjuk, mikor mi történik velünk. Mindig felmerülhet egy új dolog, ami üzletileg megfelelő, én csak azzal foglalkozom, amint mondtam, ami üzletileg megfelelő. Ami politikailag profitképes, az nem igazán érdekel

– válaszolta. Hozzátette, nem nagyon szeretné már bővíteni cégeit és tevékenységi köreit, „hiszen így is van elég”, elsősorban azzal foglalkozna, ami már megvan.

Annyi mindennel foglalkozunk, sokszor már az áttekintése sem egyszerű feladat

– mondta Mészáros.

Kitért arra is, hogy a Népszabadság bezárásáról „nincs igazán véleménye”, talán meg se lehet mondani, hány lapot zártak be és hány újat indítottak a rendszerváltás óta.

A média fura világ. Részben a szenvedője vagyok, hiszen a médián keresztül igyekeznek karaktergyilkosságot elkövetni ellenem, szerintem oktalanul. De főként politikai célzattal. Lehet azt gondolják, nagy politikus vagyok, de mondom, nem vagyok az.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik