Közélet

A nemibeteg tanárnő az udvaron szexelt a diákjával

Az egyébként házas tanárnő azért szexelt a diákjával, mert a szülinapjára szeretett volna neki adni valamit. Adott is, hiszen nemibetegséggel diagnosztizálták.

Mint később kiderült, a 25 éves Chelsea Lorson két fiúval is szexelt, amiért 12 év börtönt kapott. A kétgyermekes anya először a 17 éves fiúval hetyegett a fiú házának kocsibejáróján a pennsylvaniai Lewisburgben, a 15 éves öccsével pedig egy héttel később, a szülinapja alkalmából. A két fiatal később elmondták az orvosuknak, hogy a mi történt, és azt is, hogy nem védekeztek. A rendőrség hamar megtudta, hogy a nőnek nemi úton terjedő betegségei is vannak, de azt nem lehet tudni, hogy az áldozatok elkapták-e.

Lorsont letartóztatták és szexuális erőszak miatt fogják börtönbe zárni. A vádakat elismerte, a bíróságon pedig közölték vele, hogy a büntetésen kívül 25 évre felkerül a szexuális bűnözők listájára is. Az volt az enyhítő körülmény, hogy a nő nem alkalmazott erőszakot, mert mindkét fiú beleegyezett az együttlétbe, de ettől függetlenül is kiskorúakról van szó. Kötelezték arra is, hogy terápiára járjon.

Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik