Közélet

A férj az utcán késelte halálra volt feleségét – Videó

A kisgyermekes anyukát az utcán támadta meg volt férje, miközben a nő a postára tartott. 25 szúrást ejtett rajta, az életét már nem tudták megmenteni az orvosok.

Egy biztonsági kamera az egész támadást rögzítette. A sokkoló felvételen látszik, ahogy a 35 éves Cigdem Koc próbálja védeni magát Mustafa Karától, akitől egyébként már 10 éve elvált. Az eset Isztambulban, Törökországban történt kedden délelőtt. Az áldozat épp a postára tartott, hogy egy csomagot adjon fel a gyermekeinek, amikor az exférje hátulról rátámadt. A hajánál fogva tartotta közel magához a szerencsétlen nőt, majd megkéselte. Ahogy Koc összeomlott az utcán, Kara elrohant a helyszínről. Egy járókelő vitte kórházba a saját autójával, azonban sajnos a műtét sem tudta megmenteni az életét.

Eközben a szemtanúk üldözőbe vették az agresszív férjet is, azonban őket is késsel fenyegette. A rendőrök épp akkor érkeztek meg, amikor az emberek már közel jártak ahhoz, hogy meglincseljék a férfit a nyílt utcán. Karának gyilkosság vádjával kell bíróság elé állnia, és nagyon hosszú büntetésre számíthat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik