Közélet

Leszbikusok nevelték fel, most ellenük kampányol

A 24 éves nőt két leszbikus anya nevelte fel, de azt mondja, szenvedett apa nélkül. Szerinte a melegházasság negatív hatással van a gyerekekre.

Millie Fontana azt állítja, életében először akkor érezte magát stabilnak lelkileg, mikor találkozott biológiai apjával, 11 éves korában. Addig fogalma sem volt róla, ki is ő valójában. Nem biztos abban sem, hogy támogatná a melegházasságot Ausztráliában, és bár a népszavazáson mellette voksolt, szerinte a gyermekek érdekeit és jogait is figyelembe kellene venni ilyen esetekben.

A meleg párok által nevelt gyerekek jobban látják a szivárvány túloldalán lévő valóságot. Teljesen más az elképzelésük a családok működéséről, mint más gyerekeknek, akiket egy anyuka és egy apuka nevel. “Súlyos következményei lehetnek annak, ha a gyerekeknek nem engedik meg, hogy találkozzanak a biológiai szüleikkel. Ahogyan a szüleink sem, mi sem akarunk bújkálni” – nyilatkozta Millie egy fórumon.

Fontana szerencsésnek mondja magát, amiért megismerhette az apját, bár azt mondta róla, hogy egy hímsoviniszta nővadász.

Daily Mail

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik