Közélet

Az Aspergeres fiú öngyilkos lett, mert zaklatta a gondozója

A 15 éves fiút holtan találták, miután elmondta a rendőrségen, hogy a gondozója zaklatja. Ez a vallomás 18 évre börtönbe juttatja a kegyetlenkedő férfit.

A pedofil gondozó folyamatosan zaklatta a fiút, aki azért nem mert először a rendőrséghez fordulni, mert félt, hogy nem hinnének neki. Az Asperger-szindrómával küzdő fiatalt az édesanyja adta intézetbe az angliai Chesterfieldben, mikor 12 éves volt, mert már nem bírt vele otthon. Állandóan bajba keveredett és több rendőrségi ügye is volt.

Anwar Ismail 2007-től volt Aaron Leafe gondozója. A tárgyaláson részleteket játszottak le a fiú vallomásából, ami mindenkit sokkolt. “Cigit és füvet vett nekem. Féltem tőle. Csak azt tettem, amit mondott. Folyamatosan rámerőszakolta, hogy feküdjek le vele, de én nem akartam megtenni. Pénzt adott nekem cserébe, és lakást is szerzett” – mondta a fiú a felvételen, aminek felvétele után hat héttel felakasztotta magát. “Nem tudom túltenni azon, ami történt velem. Annyira gyűlölöm” – ez állt a búcsúlevélben.

A halottvizsgálat bebizonyította azt is, hogy valóban öngyilkosságról, és nem gyilkosságról van szó. Ismailt két rendbeli szexuális erőszakkal, három rendbeli emberrablással és szexuális zaklatással vádolják. A tárgyalások még körülbelül két hétig tartanak, de úgy tűnik, 18 évre bezárják a pedofil zaklatót.

Daily Mail

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik