Közélet

Sokkoló! A megerőszakolt nő saját vérével kente össze támadóját, hogy hasson a lelkiismeretére

A bátor nő utolsó elkeseredett próbálkozása volt. A saját vérét használta, hogy megmentse az életét a kegyetlen erőszakolótól.

Ezzel még azt is elérte, hogy a rendőrök be tudják azonosítani a talált vérnyomokból vett DNS alapján az elkövetőt, aki egyébként csak egy tinédzser. A 18 éves Walker 11 évet kapott tettéért. Az 50 éves nő a kutyáját sétáltatta az angliai Workingtonban, amikor a kegyetlen, erőszakos fiatal elkapta július 15-én. Ráköszönt, megragadta a haját, majd többször kegyetenül megütötte az arcát. Ekkor a földre kényszerítette és a helyszínen megerőszakolta. A nő könyörgött neki, hogy hagyja abba, de nem hallgatott az áldozatára, aki ekkor a saját vérével kente össze a fiút, így akart hatni a lelkiismeretére.

Az áldozatot kórházba szállították sérülései miatt, ahol a nyomozók elismerően nyilatkoztak bátorságáról, hiszen azzal, hogy a vére a fiú ruhájára került, már be tudták azonosítani. Walker bűnösnek vallotta magát szexuális erőszak kísérlete, szexuális erőszak és súlyos testi bántalmazás vádjában, ezen kívül egy rendőrt is megtámadott, amit szintén bevallott.

“Jack Walker egy különösen kegyetlen ember, akit ma végre el tudtunk távolítani az utcákról. Így már nem jelent veszélyt az ártatlan nőkre, akiket megtámadott volna. Tetteire nincs mentség” – mondta az ügyész.

A büntetés legalább kétharmadát le kell majd ülnie, ami után 5 év próbaidő következik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik