Közélet

Ezt a közönséges csalót keresi a rendőrség

A képen látható férfi egy hamis útlevéllel nyitott bankszámlát, amire átvert áldozatainak a pénzét utaltatta magának.

A Tatabányai Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a képen látható tettes azonosításához. A férfi 2015. október végén egy tatabányai bankfiókban folyószámát nyitott, azonban egy hamis angol útlevéllel igazolta magát.

A tettes időközben egy feljelentőt tévedésbe ejtett, valótlan tárgyakat kínált eladásra és a vásárlások vételárát a fenti folyószámlára utaltatta. Az ismeretlen férfi angol nyelven beszélt a banki ügyintézővel.

Az eljárás során lefoglalása került a számlanyitás során bemutatott okmány másolata, melyen a bűncselekmény elkövetőjének fényképe látható.

A Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya várja mindazok jelentkezését, akik az ismeretlen tettessel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/34-517-777-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a komarommrfk@komarom.police.hu  e-mail címre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik