Közélet

Leszúrta a legjobb barátnőjét, a családját pedig ki akarta irtani a 14 éves kislány

Komplett halállistája volt egy tizennégy éves kislánynak, aki a családját, a barátait és az iskolatársait is meg akarta ölni.

Az esküdtszék szerint a kislányt mindig is érdekelték a sorozatgyilkosok, az iskolai lövöldözések, már jóval azelőtt, mielőtt kitervelte, hogy leszúrja a legjobb barátnőjét és megöli a családját. A tizennégy éves lánynak halállistája volt arról, hogy kiket akar eltenni láb alól, amin szerepelt az édesanyja, a testvére, egy másik barátja, és azoknak a neve is akiket annyira nem kedvelt a suliban.

A lány neki is látott gonosz tervének: még tavasszal csábította el a legjobb barátnőjét egy elhanyagolt, csendes területre, azzal az indokkal, hogy egy ajándékot ad majd át neki. Miután megkérte az áldozatát, hogy csukja be a szemét és nyújtsa ki a kezét, a lány elővett egy konyhakést és mellkason szúrta a barátját, aki könnyebb sérülésekkel megúszta a gyilkossági kísérletet, bár az eset szerencsétlenül is alakulhatott volna, hiszen a gyilkos barátnő reggel még a Google-ben kutatta a halálos késelések módszereit. A bíróság szerint bosszúból akart gyilkolni a lány: a barátnője belenyúlt a Tumblr és az Instagram fiókjaiba, ezért akarta megölni őt.

A lány most tizenöt éves, és mindent tagad, a per pedig folytatódik tovább.

(sky)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik