Közélet

Brutális! Videóra vették, ahogy az utcán vernek szét egy nőt

A két nő verekedésbe keveredett, az egyiket nagyon durván helyben hagyták. A videó bejárta az internetet, több ezer alkalommal megosztották.

A floridai Amber Cook egy ismeretlen nőt vett célba. Igaz, a támadást nem ő kezdte, hanem a másik nő, azonban ettől úgy bedühödött, hogy minden erejével ütötte szerencsétlent. A videó Twitteren terjedt el.

Azt látjuk, ahogy egy ismeretlen nő piros felsőben és fekete leggingsben rohan Cook felé, aki baseball sapkát visel. Ahogy Cook az ajtóban áll, a másik nő egy ütést mér felé. Erre Cook eldobja a mobilját a kezéből, és folyamatosan ütni kezdi támadója arcát. Aztán Cook szabadjára engedi minden indulatát, és mint egy igazi ketrecharcos, a levegőbe emeli a szerencsétlen nőt és elhajítja, aztán folytatja az ütlegelést. A nőnek sikerül felkelnie a földről, de Cook nem hagyja abba. Ekkor a férfi, aki egyébként a felvételt készítette, végre leállítja a harcot.

A verekedés kiváltó oka állítólag az volt, hogy a nő, akit Cook elvert, ellopta Cook személyazonosságát, és a nevében Twitterezett. Nos, elintézte a dolgot.

Daily Mail

Ajánlott videó

Olvasói sztorik